Magyar hu

Kivitelezés

Valamikor réges-régen... 

AUSZTRIA

  • 30 évvel ezelőtt került általam az első csempe a falra, Ausztriában,  Oberpullendorfon, a Friedl Cégnél.Burgenlandtól Bécsig, családi házaktól  társas házakon át, kórház, nagykövetség, iskola, bank, panzió, hotel burkolási munkáiban vettem részt. Sok tapasztalatot szereztem anyagok , technikák, szervezés, kivitelezés, mentalitás terén


MAGYARORSZÁG

  • Egy évtized után igyekeztem a megszerzett tapasztalatokat Magyarországon a saját vállalkozásomban megvalósítani . Megalapítottuk Fertőszentmiklóson a Holper Burkolat kft-t. Burkolási munkákat vállaltam a fürdőszobától a nappalin át, teraszok, pincék, konyhák épültek, szépültek sorra. A felmerülő igényekhez igazodva a szolgáltatáson túl a saját üzletünk által forgalmazott termékeket is szállítottuk, és beépítettük. Soha, a legnehezebb időkben sem kötöttünk kompromisszumot: az anyagok minősége, a határidők betartása ügyfeleink megelégedésére szolgált. Az évek tapasztalata azt igazolta, hogy a legjobb reklámunk mindig az általunk elvégzett munka, az elégedett ügyfél lett. Mintha csak mese lenne az élet  :), 7 évet dolgoztam itthon, cégvezetői tapasztalatokkal gyarapodva. A változásokhoz ismét igazodnom kellett, a munkámat újra külföldön folytattam.


AUSZTRIA

  • Ausztriában, a Munkaügyi Hivatalba benyújtott bizonyítványaim alapján engedélyt kaptam egyéni vállalkozásomhoz, így már tíz éve  Holper Fliesen néven ismertek, ismernek az ügyfeleim. 
  • Szolgáltatásainkat tovább bővítettük. Úgy láttuk, hogy az építési munkák zökkenőmentes lebonyolítása sokszor ütközik szervezési hibákba. Már csak ezen múlik?  Megoldjuk :) . Kiváló, megbízható szakemberekkel dolgozunk együtt, így most már komplett felújítást is tudunk koordinálni. Szlogenünk lett : mindent egy kézben ! Kőműves, vízvezeték szerelő, villany szerelő, festő, asztalos, hidegburkoló, melegburkoló mesterekkel dolgozunk együtt. Egy fürdőszoba komplett felújítását bontástól a takarításig kettő hét alatt végezzük el. Jó tanács ügyfeleinknek:  előre kell megtervezni a munkavégzés idejét, hogy mindenkinek optimális legyen. A galériában látható képeket nem katalógusokból válogattuk össze, kivétel nélkül az általunk készített munkák eredménye. Jó nézelődést kívánunk! Bízunk abban, hogy az Önnél készített fotók is felkerülhetnek erre az oldalra. Köszönjük :)