Magyar hu

Bolt

A megbízások az építőipari munkákra sorra követték egymást. A megrendelőink igényeihez igazodva próbáltunk minél szélesebb körű szolgáltatást biztosítani. Ügyfeleinkkel közösen odáig jutottunk, hogy álmaink otthonának létrehozása nem pusztán tervezés, vásárlás, építkezés és takarítás. Ennek az összetett feladatnak egyik lényeges pillére a jó minőségű, garantáltan megbízható termékek, amikkel dolgozunk.

1. MINŐSÉG , az sem baj, ha megfizethető :)

  • BEMUTATÓ : 2002 áprilisában jött a gondolat, hogy üzletet nyissunk. A helyiséget átalakítással hoztuk létre, nagy feladat számunkra ezen a kis alapterületen mindent bemutatni. Különböző burkolatok, csempék, járólapok, parketták, linóleumok mintái megtalálhatóak nálunk. Szaniterek, zuhanykabinok, mosdóbútorok, csaptelepek egy része készletről elvihető.
  • MEGRENDELÉS : Óriási a kínálat a piacon, és szerencsére a megbízóink ízlése különböző, fantáziája határtalan :) : az egyedi igényekhez a megrendeléseket egy naptól három hétig vállaljuk. A szállítási határidőt mindig pontosítjuk a nagykereskedői partnerekkel. Amennyiben a szállítás nem fér bele az ügyfél által meghatározott időtartamba, őt azonnal tájékoztatjuk erről.
  • EGYEDI TERMÉKEK: A katalógusokban szereplő kínálaton túl lehetőség van egyedi megrendelésekre is. Helyszíni felmérés, egyeztetés után árajánlatot kérünk a gyártótól. Igény szerint beépítéssel szállítjuk az egyedi zuhanyfalat, tolóajtót, különböző bútorokat, beltéri ajtókat.

2. GARANCIA, 2 éven túl alkatrészekkel :)

  • CÉGÜNK : Ugyan nem hivatalosan elfogadott , de magunk is szelektáljuk az árut. Dolgozunk vele, ügyfeleink visszajelzéseit összegezve igyekszünk a mindennapi életben is jól használható, bevált termékeket kiszűrni. 
  • GYÁRTÓK: A vásárlás során kiállított számla, garancialevél alapján továbbítjuk a gyártók felé a reklamációt. Kiszállás során készített  helyszíni jegyzőkönyv alapján a jogos reklamációkat rendezik. 


3. MEGBÍZHATÓSÁG, nálunk ez is fontos :)